TALLER D’INICIACIÓ A LA MACROFOTOGRAFÍA- MAIG 2017


Amb aquest taller t’iniciaràs en una disciplina fotogràfica fascinant, que ha captivat moltísssims fotògrafs de tots els nivells. Papallones, orquídies, les gotes de rosada, insectes, bolets, textures, paisatges en miniatura, tot pren un nou nivell de detall i perspectiva amb la macrofotografía.  Buscarem les nostres imatges en l’entorn del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Dinarem enmig de la natura, i al finalitzar el curs comentarem les imatges i les experiències del dia.


Data: Dissabte 27 de maig de 2017

Horari: De 9 del matí a 6 de la tarda


Temari

Material específic, objectius i accessoris amb els que pots treballar la fotografía macro.

Profunditat de camp : La profunditat de camp és molt crítica en les distàncies de treball del macro però també ens convida a expressar la nostra part mes creativa;  tant per aconseguir un bon enfoc en el subjecte, com per aconseguir un atractiu bokeh de fons, treballarem les tècniques més adequades.

Composició: Com enquadrar i composar una fotografia macro? Veuràs  com  la composició és igualment important en la macrofotografía, i  apendràs a veure l’enquadrament  més enllà del subjecte principal i la importància del fons.

Il·luminació: Control de la il·luminació del subjecte principal i del fons, qualitat de la llum, direcció, i els seus efectes sobre els resultats; tècniques per modificar la llum natural.

El subjecte: Alguns coneixements sobre els comportaments dels insectes  t’ajudaran a localitzar-los i a aconseguir una bona aproximació sense espantar-los.

 

El dinar serà de pic-nic, cal portar entrepà o fiambrera, aigua, i anar equipat amb bon calçat.

Material imprescindible: Càmera réflex digital,  objectiu macro o bé objectiu de focal superior a 150mm.

Material recomanable:  Trípode, disparador.

Nivell requerit: Nivell mig. T’has de trobar còmode disparant amb modes manual i prioritats, i tenir coneixement de les funcions bàsiques de la càmera.

 

PREU DEL TALLER: 50€
 Si vols més informació, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de la pàgina o a fotoformacio@gmail.com o et pots inscriure al link de sota:

INSCRIPCCIÓ I RESERVA DE PLACES

 
















 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.